Forums

Cannot add several images to post

  1. Android app version 2.4.7 build 114 on Nexus 5 phone, with Android 4.4.2.
    Wordpress 3.8.3, self hosted, behind basic authentication

    Whenever I try to add a second image to a post, the first is removed (or not showing anymore).

    Detailed actions:
    1. open app (which is already set up with my blog, I can see all other posts etc)
    2. tap on + button to add a new post
    3. tap on the content textfield where one would write text - content field gets fullscreen, keyboard pops up
    4. in toolbar above keyboard, tap on the image icon
    5. in popup menu choose "Select a photo from gallery"
    6. a grid of recent photos gets shown
    7. choose one
    8. photo grid closes, content text field is shown again, selected image is shown in the middle, toast with "downloading media" pops-up (up to here, all is as expected)
    9. tap content view again, cursor blinks below the image
    10. in toolbar above keyboard, tap on the image icon
    11. in popup menu choose "Select a photo from gallery"
    12. a grid of recent photos gets shown
    13. choose one (another than above)
    14. photo grid closes, content text field is shown again, the last selected image is shown in the middle, the first added image (added in steps 5-8) is no longer there.

    Expected: when I add a second image, the first should not be removed.

    I only "blog" pictures, so this is really annoying. Thanks in advance for fixing.

    PS: Why does the toast popup say "downloading media" when in fact it should be "uploading media" to the server?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


About this Topic